Maak kennis met Rob Janssen – System Engineer Allinco

“Het geeft mij heel veel voldoening om klanten op een goede manier te helpen. Iedere dag is het weer een verrassing wat op mijn pad komt en dat betekent dat er aan uitdaging geen gebrek is!” We spreken met medewerker van het jaar 2018: Rob Janssen.

 

Dynamisch, uitdaging & vernieuwing

In zijn vrije tijd brengt hij het liefst zijn tijd door met zijn gezin, vrienden en speelt hij graag een pot voetbal. En inmiddels werkt hij al heel wat jaren met plezier voor Allinco. “Eerst werkte ik voornamelijk op de Helpdesk, maar nu is mijn functie Systeembeheerder. Dat maakt het werk een stuk dynamischer, want ik werk nu veel vaker buiten de deur. Iedere werkdag biedt mij – én mijn collega’s – genoeg uitdaging en vernieuwing!”

 

Energieke spin in het web

Als we zijn dag in percentages moeten indelen, is dat 80% projectbasis en 20% Helpdesk. “Heel uiteenlopend. Van alle diensten die we bij Allinco aanbieden, ben ik wel onderdeel. Ik werk samen met alle teams en deze afwisseling vind ik heel leuk. Maar het allerleukste vind ik de klik met onze klanten. Als ik weer bij een klant geweest ben, kom ik met volle energie terug.”

 

Hands on kennis vergaren

Rob’s collega’s zijn onmisbaar. “Maar ook de constante vernieuwingen en ontwikkelingen op de markt.” Op de vraag hoe hij zijn kennis up-to-date houdt, antwoordt Rob: “Natuurlijk middels scholing, maar het meeste via onze projecten zelf. Ik kom namelijk veel ‘vernieuwingen’ tegen als ik bij een project betrokken ben. Meestal komt het als een verrassing en ik vind dat een mooie manier om ‘hands on’ kennis te vergaren.”

 

Alle vrijheid

Allinco geeft Rob alle vrijheid. “Dat is op het gebied van werk, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik krijg alle vrijheid om mijn ideeën te ontplooien en we hebben hier hele korte lijnen tussen collega’s. Dat maakt Allinco ook uniek. Bij ons ben je geen nummer, juist persoonlijk contact staat centraal. Iedereen is gelijk.”

 

Wil jij meer weten over hoe het is om als System Engineer bij Allinco te werken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan hier vrijblijvend contact op met Rob, hij vertelt je graag meer!