Wi-Fi

digitale gastvrijheid begint met connectiviteit

Draadloos internet is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Smartphones en tablets verdringen de notebooks en desktops in verkochte aantallen. De aanwezigheid van een betrouwbaar Wi-Fi netwerk is daarom onmisbaar geworden. Niet alleen op kantoor, warehouse of school, maar zonder Wi-Fi is ook een vakantiepark of hotel minder aantrekkelijk voor (potentiële) gasten. Wij gaan graag samen met onze klanten op zoek naar de juiste oplossing, waarbij we alle omgevingsfactoren in ogenschouw nemen.

De ideale oplossing voor...

MKB+

Wi-Fi is een hoogwaardig netwerk zonder bekabeling. Draadloos internet is niet meer weg te denken uit ons leven en de aanwezigheid van een betrouwbaar Wi-Fi netwerk is van groot belang voor klanten of gasten. Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste oplossing, waarbij wij rekening houden met al uw eisen en wensen.

Hospitality

Draadloos internet is niet meer weg te denken uit ons leven, en de aanwezigheid van een betrouwbaar Wi-Fi netwerk is dus van groot belang. Niet alleen op kantoor, warehouse of op school, ook in een vakantiepark of hotel willen mensen toegang hebben tot internet. Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste oplossing, waarbij wij uw digitale gastvrijheid als uitgangspunt nemen.

Wi-Fi onder de loep

Wij nemen vrijblijvend de Wi-Fi mogelijkheden voor uw organisatie onder de loep. Onze specialist geeft persoonlijk advies en overlegt de mogelijkheden.