Telefonie

altijd bereikbaar zijn

Met HIP Telefonie ervaar je het gemak en de flexibiliteit van online bellen en bereikbaar zijn. HIP Telefonie vereist geen grote investering, maakt een ISDN-verbinding overbodig en kent een eenvoudige implementatie.

De ideale oplossing voor...

MKB+

HIP staat voor Hosted IP Telefonie, met HIP communiceer je via de cloud. Daarom is het kostenbesparend en flexibel. Deze oplossing maakt gebruik van de laatste telecommunicatietechnieken en speelt in op het einde van het ISDN-tijdperk. Met een smartphone kun je eenvoudig jouw instellingen beheren en bepaal je jouw eigen bereikbaarheid.

Hospitality

Met HIP (Hosted IP Telefonie) kun je gebruik maken van verschillende mogelijkheden in de cloud voor een vast tarief per maand. Met HIP kun je ieder IP-toestel gebruiken, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan om efficiënter te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmelden van hotelkamers en controle op de gesprekskosten van uw gasten. Deze oplossing maakt gebruik van de laatste telecommunicatietechnieken en speelt in op het einde van het ISDN-tijdperk.

Overstappen op HIP Telefonie?

Overweeg je over te stappen op HIP Telefonie? Neem dan contact op met onze specialist, wij denken graag met je mee.