Welkom in ons netwerk Rotterdam Port Promotion Council

Klant: Rotterdam Port Promotion Council
Verstrekte diensten: Cloud

Sinds de oprichting in 1933 is Rotterdam Port Promotion Council (RPPC) de verbindende schakel tussen het havenbedrijfsleven en internationale verladers & expediteurs. RPPC biedt internationale netwerkmogelijkheden waar persoonlijk contact centraal staat. Want logistiek is maat- en mensenwerk, waarbij alles draait om relaties en vertrouwen. En een goede relatie mét vertrouwen is wat ze ook zoeken in de partners waarmee ze samenwerken. We spreken met Albert Straatman, Directeur RPPC, over zijn samenwerking met Allinco Systems.

 

Hosting van remote desktop

Albert, en ook zijn teamleden, moeten veel reizen voor hun baan, wat online werken extra belangrijk maakt. Overal en altijd bij up-to-date bestanden kunnen, snelheid, samenwerken met collega’s én zeker weten dat je veilig werkt waren een aantal vereisten om goed het werk te kunnen doen. De vorige ICT-leverancier had niet alle benodigde expertise in huis, vandaar de zoektocht naar een gespecialiseerde en klantgerichte ICT-partner. “Allinco Systems begrijpt heel goed onze behoefte. Dat wij flexibel willen werken en niet gebonden willen zijn aan een desktop. Voorheen moesten wij via webmail inloggen en dat was niet echt efficiënt. Nu werken wij op advies van Allinco Systems met remote desktop hosting, waarmee we overal ter wereld toegang hebben tot al onze bestanden.”

Niels Verweij, commercieel directeur Allinco Systems, voegt toe: “Wij vinden het belangrijk om open en eerlijk te zijn naar onze klanten. Dat wij gedegen advies bieden, zodat ze de juiste beslissing kunnen nemen voor hun business. Want dát vormt de basis voor onze relatie.”

 

Profiteren van voordelen hosting

Het grootste voordeel van de hosting uitbesteden is dat alle systemen up-to-date zijn én blijven. Als ICT-partner van RPPC neemt Allinco Systems alle zorg uit handen. Wél bieden ze een servicedesk van vlees en bloed, dus heeft RPPC alle voordelen van online, maar met een ‘offline service’. Niels: “Voor RPPC combineren wij hosting met telefonie. Toen ze bij Allinco Systems klant werden, hebben we gekeken naar de huidige hardware en alleen vervangen wat nodig was, om een zo optimaal resultaat voor ze te behalen.”

Albert vervolgt: “Het is vooral een technische verandering voor ons geweest, met als resultaat dat wij overal waar wij toegang tot het internet hebben, kunnen werken binnen onze eigen omgeving. Heel efficiënt! Vorig jaar was ik in China en kon ik zelfs (zonder dat ik het van tevoren wist) een aantal Chinese beperkingen omzeilen. Zo had ik bijvoorbeeld gewoon toegang tot Google en Google Maps.”

 

Welkom in ons netwerk

Is er een vraag of probleem, dan staat Allinco Systems altijd voor RPPC klaar. “Natuurlijk zijn er andere partijen die hosting aanbieden, maar het persoonlijke aspect van Allinco biedt ons meerwaarde. We voelen ons welkom als klant.” Niels vult aan: “En naast een goede service voor onze klanten, vinden wij het ook belangrijk dat wij veiligheid garanderen. Eén van de redenen dat wij onze hosting vanuit Breda verzorgen, zonder tussenpartij. Zo weten wij zeker dat de ICT-infrastructuur in lijn is met de wensen én veiligheidsbehoefte van onze klanten.”

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer!

Heeft u een vraag omtrent onze oplossingen?