Wi-Fi partner Ruckus genomineerd bij Dutch IT Awards!

Wat zijn we trots! Onze Wi-Fi partner Ruckus Networks is samen met 4 anderen genomineerd als ‘Networking Innovator of the Year’. Zij stuurden een case in van onze samenwerking met Bergman Clinics, waarvoor wij samen een volledig nieuw WLAN-netwerk aanlegden in hun nieuwe behandelcentrum in Hilversum. Het geavanceerde Wi-Fi-netwerk zorgt ervoor dat zij nu volledige dekking hebben, de cliënten een draadloze verbinding én dat iedereen profiteert van de hoge snelheid en uitstekende connectiviteit.

Ruckus Networks

Met de netwerkoplossingen van Ruckus Networks loop je altijd voorop. Zij leveren wereldwijd betere verbindingen, zodat jij geweldige klantervaringen kunt bieden. En vanwege hun topproducten en expertise, zijn wij al jaren partners. Samen bouwen we aan veilige draadloze en bekabelde verbindingen, voor organisaties die groot belang hechten aan connectiviteit en eenvoud voor eindgebruikers. Zo gingen wij ook de samenwerking aan voor het project bij Bergman Clinics. Zij schakelden voor het opzetten én managen van een goed Wi-Fi-netwerk de expertise van Allinco Systems en Ruckus Networks in.

Case Bergman Clinics

De nieuwe locatie van Bergman Clinics is op 31 augustus 2018 officieel geopend en naar verwachting behandelen ze komend jaar ruim 15.000 mensen. Het is daarom belangrijk dat de connectiviteit uitmuntend geregeld is. Niet alleen voor de cliënten, maar ook voor de 100 mensen die werkzaam zijn bij Bergman Clinics. “Er zijn 32 Ruckus ZoneFlex R310 access points op strategische plekken geplaatst, om in het hele pand een betrouwbaar 802.11ac draadloos netwerk met hoge prestaties te garanderen”, zegt Niels Verweij, commercieel directeur bij Allinco Systems. “Groot voordeel is dat deze technologie ervoor zorgt dat cliënten en medewerkers zich vrijelijk binnen de kliniek kunnen bewegen, zonder contact met het netwerk te verliezen of steeds opnieuw verbinding te moeten maken.”

In de Hilversumse Bergman Clinics zijn drie afzonderlijke Wi-Fi-netwerken aangelegd: voor medewerkers, voor cliënten én voor de devices. Dit laatste netwerk ondersteunt het cliënt entertainment systeem dat door BeagleBoxx is ontwikkeld. Johnny de Jong, manager ICT Services bij Bergman Clinics: “Via dit online systeem kunnen cliënten kranten en magazines lezen, spelletjes doen, tv-kijken en bijvoorbeeld Netflixen. Het is een eigen Bergman-app om onze cliënten nog iets extra’s te bieden, maar die wel een betrouwbaar, snel en volledig dekkend Wi-Fi-netwerk vereist.” Bergman Clinics koos daarom voor de access points van Ruckus Networks en heeft de implementatie en het beheer van het netwerk aan Allinco Systems toevertrouwd.

Dutch IT-channel Awards

De ICT-afdeling van Bergman Clinics is zeer tevreden over het netwerk en de volledige ontzorging vanuit Allinco Systems. En nog belangrijker: de cliëntbeleving is naar een nog hoger niveau getild. Met deze mooie case dingt Ruckus Networks mee naar de titel ‘Networking Innovator of the Year’. Het doel van de Dutch IT-channel awards is om binnen de IT verschil te maken met jouw producten en diensten, om bedrijven te ontzorgen en te helpen met groei in digitale transformatie. En dát is wat we met deze case bewijzen. Enthousiast geworden en wil je stemmen? Dat kan tot 1 januari 2019 via deze link: www.dutchitawards.nl/stemmen.