Vacature Medewerker Techniek

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Medewerker Techniek om het technisch team van Allinco te versterken.

Als Medewerker Techniek heb je binnen Allinco een afwisselende job, hoe leuk is dat! Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor onze IT installatie werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren van Access Points en IP camera’s. ’s Ochtends stap je in je eigen bedrijfsauto en ga je zelfstandig op pad. Je rijdt dagelijks langs meerdere relaties, zowel lokaal als regionaal. Allinco plant je route in, zodat je precies weet hoe laat je bij de klant moet zijn en wat je bij onze klant gaat doen.

Jij installeert onze oplossingen en zorgt dat de gewenste apparatuur werkt. Elke klant informeer je op een vriendelijke manier over het gebruik ervan. Vragen die ze hebben, beantwoord jij. Kom je er zelf niet uit? Dan bel je met jouw ervaren collega’s en los je het probleem samen op. Na elke klus werk je de administratie van je werkzaamheden bij.

Wij zoeken een kandidaat die

  • Minimaal mbo 3 werk- en -denkniveau;
  • Enige ervaring heeft met computers, telecom, elektra, ICT en/of netwerken;
  • Ervaring heeft met technische werkzaamheden zoals; boren, schroeven, zagen e.d.;
  • Overdag beschikbaar en soms ook ‘s avonds of in het weekend;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • een zelfstandige, flexibele en proactieve werkhouding heeft; 
  • nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaat; 
  • beschikt over een rijbewijs B.

Wij bieden
Een fulltime functie in dynamische werkomgeving met leuke en professionele collega’s. Bij Allinco krijg je de kans om mee te groeien en mee te bouwen aan onze organisatie. Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, vakantietoeslag en pensioenregeling. Een telefoon en laptop. Tegen een kleine bijdrage kun je deelnemen aan de bedrijfslunch en we organiseren regelmatig leuke activiteiten.

Ben jij geïnteresseerd?
Solliciteer dan door je motivatiebrief en cv te sturen naar vacature@allinco.nl.

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie neem dan gerust contact op Robin Wensing via 076-5780481.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

AVG Disclaimer

Door te solliciteren bij Allinco ontvangen wij persoonsgegevens van u. Deze gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) alleen gebruikt voor de sollicitatieprocedure en nooit aan derden ter beschikking gesteld. De gegevens worden uiterlijk 4 weken na afloop van de sollicitatieprocedure vernietigd, tenzij expliciet toestemming wordt gegeven voor een langere periode van maximaal 1 jaar.