Een nieuw kalenderjaar: terugblikken én vooruitkijken met Niels Verweij

Het nieuwe jaar is van start, maar voordat we vol energie doorgaan, pakken we ook een moment om even terug te blikken. Dat doen we met Niels Verweij, Commercieel Directeur Allinco Systems: “Het was een mooi jaar voor Allinco! We mochten ons salesteam uitbreiden, zijn AVG-compliant én werden Gold Support Partner en Elite partner van Ruckus Networks.”

 

Hoogtepunten 2018

AVG-compliant

2018 was het jaar dat de afkortingen AVG en GDPR ons om de oren vlogen. En terecht. Want het is goed dat we met zijn allen kritisch kijken naar hoe we de security rondom persoonsgegevens organiseren. Het onderwerp kreeg meer bekendheid en dát zorgde voor bewustwording. “Binnen Allinco zijn de begrippen ‘privacy’ en ‘security’ al langer belangrijke onderwerpen. Ook wij gingen aan de slag met onze AVG compliancy en al gauw bleek dat we het goed hadden geregeld. Met behulp van de goede begeleiding en adviezen van Blue Legal zijn wij (nog steeds) AVG-proof.”

 

Gold Support Partner Ruckus Networks

Niels vertelt trots dat zij nu Gold Support Partner en Elite partner van Ruckus Networks zijn. “Een unieke status, want het aantal bedrijven met deze status is op één hand te tellen! Het is een bevestiging van onze kennis en expertise op het gebied van Wi-Fi-oplossingen.”

 

Uitbreiding Sales Team

Afgelopen jaar groeide Allinco Systems niet alleen qua expertise en certificeringen, maar ook met mensen. “Ons salesteam werd uitgebreid en daarnaast hebben we een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen, zoals bijvoorbeeld Bergman Clinics.”

 

2019

“Onze kennis houden we continu op peil. Dat doen we door middel van verschillende trainingen, voor onder andere Kaspersky, Ruckus Networks, Milestone of bijvoorbeeld het op peil houden van onze Microsoft certificeringen. Al deze trainingen zorgen ervoor dat wij klaar zijn voor de ICT-ontwikkelingen van morgen.”

 

Ben je benieuwd welke ICT-ontwikkelingen dat zijn, wat wij nog meer op onze planning hebben staan of wat wij in 2019 voor jouw onderneming kunnen betekenen? We kijken er enorm naar uit bij te dragen aan het succes van jouw business. Neem hier contact met ons op en we vertellen je graag meer!