Allinco Systems Gold Support Partner Ruckus Networks!

Allinco Systems is nu officieel Gold Support Partner van Ruckus Networks. En dat is best bijzonder, want het aantal bedrijven met deze status is op één hand te tellen. Niels Verweij, mede-eigenaar Allinco Systems, vertelt trots: “Het is een unieke status waar wij heel blij mee zijn! Een bevestiging van onze kennis en expertise op het gebied van Wi-Fi-oplossingen. Je kunt jezelf hier niet voor uitnodigen, maar wordt gevraagd. En dat maakt deze erkenning extra bijzonder.”

 

Gold Support Partner (GSP)

Deze status geeft aan dat Allinco Systems tot één van de beste partners van Nederland behoort. Ze hebben alle kennis in huis om klanten snel en efficiënt te helpen met verbindingsvraagstukken. Niels: “We volgen al jaren trainingen en cursussen via Ruckus Networks, om onze kennis op het hoogste niveau te houden. En na het behalen van deze status stoppen we daar natuurlijk niet mee, want de ontwikkelingen gaan continu door. Wij vinden het – net als Ruckus Networks – belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen, om altijd het beste uit jezelf te halen.”

 

De kracht van Ruckus Networks

Ruckus Networks levert wereldwijd Wi-Fi-verbindingen van het allerhoogste niveau. En vanwege hun topproducten én expertise is Allinco Systems al jaren partner. Niels: “Samen bouwen we aan veilige Wi-Fi-verbindingen, voor organisaties die groot belang hechten aan connectiviteit, stabiliteit én eenvoud voor eindgebruikers. Het gaat om unieke oplossingen, waarmee wij ons écht onderscheiden. De kracht van Ruckus Networks is dat zij hun gepatenteerde technologie altijd blijven innoveren, met de voordelen voor de eindgebruiker als belangrijkste streven.”

 

Alle expertise in huis

Allinco Systems heeft ruime ervaring op het gebied van Wi-Fi, maar de partnerstatus draait niet alleen om hun expertise op dat gebied. Ook de organisatie zelf wordt beoordeeld. Niels: “Zo kijken ze bijvoorbeeld ook naar de onderneming, of je deze (gezond) op orde hebt. Maar ook naar wat de openingstijden van de Servicedesk zijn, hoe je met klantverzoeken omgaat, wat de (service) voorraad is en hoe je calamiteiten afhandelt. Allemaal zaken die meetellen. Logisch, want je kunt Wi-Fi nog zo goed opleveren, als alle service daaromheen niet klopt, levert dat al gauw vraagstukken op bij een klant.”

 

Welkom in ons netwerk

Het behalen van deze status zorgt ervoor dat Allinco Systems toegang heeft – middels trainingen – tot de expertise van Ruckus Networks, maar ook tot bijbehorende service. Samen vormen ze zo een krachtige eenheid, die de beste netwerkverbindingen leveren voor klanten. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer!