IT Netwerken

de basis: betrouwbaar

Allinco levert, installeert en beheert computernetwerken waarbij gebruik wordt gemaakt van de producten en diensten van gerenommeerde fabrikanten zoals HP, Microsoft en Cisco en Ruckus. Wij leveren totaaloplossingen, inclusief alle integraties waarbij je kunt denken aan internettoegang, IP Telefonie, IP camera’s, Wi-Fi, etc. Met een eigen Servicedesk is Allinco , naast de opbouw van een netwerk, helemaal ingericht op actief beheer en monitoring. Wij bieden diverse varianten aan van een Service Level Agreement.

De ideale oplossing voor...

MKB+

Oplossingen biedt Allinco op maat. Ze worden afgestemd op de aard en intensiteit van IT processen binnen een organisatie. We verzorgen alle aanvullende internetdiensten waarbij je kunt denken aan domeinregistraties en webhosting. Indien gewenst, coördineert Allinco het project en overleggen wij met alle betrokken leveranciers.

Hospitality

De basis voor iedere organisatie is een complete en stabiele IT-infrastructuur. Ons klantenbestand bestaat voor een groot deel uit ondernemers binnen de hospitality branche. Wij zijn gespecialiseerd in IT oplossingen waarbij we zowel on-premise als hybride netwerken bouwen, monitoren en supporten.

Heeft u een vraag omtrent onze IT oplossingen?

Wij inventariseren vrijblijvend de IT van uw organisatie. Onze specialist geeft persoonlijk advies en overlegt de mogelijkheden.