IP Camera's

bekijken, beheren, bewaren

Een IP Camerabeveiligingsplan benaderen wij niet alleen vanuit technisch oogpunt. In de praktijk moet zo'n oplossing functioneel, betrouwbaar en praktisch zijn. Doordat we verschillende mogelijkheden bieden op het gebied van IP Camera's en Video Management oplossingen zijn we in staat om een passende oplossing te leveren. Kortom, veiligheid staat voorop, zonder gebruiksgemak en privacy uit het oog te verliezen.

De ideale oplossing voor...

MKB+

Binnen het MKB+ hebben we ervaring met verschillende toepassingen. Naast het beveiligen van objecten en personen bieden we ook oplossingen voor het monitoren van productieprocessen, het registreren van kentekens en toegangscontrole. Daarbij bieden we de mogelijkheid om door ons geleverde systemen voor u te beheren.

Hospitality

Wij bieden intelligente beveiligingsoplossingen voor een slimmere en veiligere omgeving. Veiligheid en privacy maken deel uit van de 'digitale gastvrijheid' strategie. Door onze ruime ervaring met zowel kleine als grootschalige projecten helpen wij u met een passende oplossing. Hierbij gaan wij uit van gemak, toegankelijkheid, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Uw beveiligingsbehoeftes in beeld?

Allinco Systems zet uw ideeën om naar heldere beelden!