Infrastructuur

Neem contact met ons op

Connectiviteit

het hart van uw organisatie

Het gemak waarmee verbindingen gemaakt kunnen worden met andere systemen is van groot belang voor organisaties. Wij ontwerpen, leveren én installeren een keur aan oplossingen om een goede infrastructuur en connectiviteit te garanderen.

De ideale oplossing voor...

MKB+

Allinco heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, leveren en installeren van oplossingen zoals internetverbindingen (WAN), intranet, lokale netwerk (LAN), bekabeling, switching, routing en security. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en het beheer van DSL, ethernet en glasvezel verbindingen.

Hospitality

Gastvrij en klantvriendelijk zijn, wil je tegenwoordig ook op het gebied van digitale diensten. Zo willen klanten bijvoorbeeld een snelle en veilige Wi-Fi verbinding. Allinco heeft veel ervaring met connectiviteit binnen de hospitality branche.

Infrastructuur onder de loep

Wij nemen vrijblijvend de infrastructuur van uw organisatie onder de loep. Onze specialist geeft persoonlijk advies en overlegt de mogelijkheden.
Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libMagickWand.so.5: cannot open shared object file: No such file or directory