Cloud

altijd en overal toegang tot documenten

Om 'Cloud Computing', een verzamelterm voor verschillende online diensten, kun je tegenwoordig niet meer heen. Het biedt oplossingen voor online werken, online opslag en het gebruik van online platforms. Met de clouddiensten van Allinco heb je altijd en overal toegang tot je documenten. Start een videogesprek, controleer debiteuren of chat met collega’s. Als je ‘in de cloud’ werkt, is je kantoor daar waar jij bent.

De ideale oplossing voor...

MKB+

Voor ondernemingen tussen de 2-20 werkplekken raden wij de Private Cloud aan. Daarmee kun je altijd en overal samenwerken en ben je verzekerd van een veilige backup. Onze experts implementeren je eigen programma’s in de Private Cloud. Bij Allinco kun je ook terecht met je eigen servers. Wij helpen je die onder te brengen binnen een professionele IT omgeving. Je behoudt zelf volledig beheer, en kunt daarnaast gebruik maken van onze uitgebreide faciliteiten.

Hospitality

Vanuit ons datacenter zorgen wij ervoor dat ondernemingen voorzien worden van een eigen omgeving, ofwel een Private Hospitality Cloud (PHC). Een PHC is een schaalbaar, veilig en mobiel platform dat inspeelt op de operationele behoeften van bijvoorbeeld hotelketens. Bij Allinco kun je ook terecht met je eigen servers. Wij helpen je die onder te brengen binnen onze professionele IT omgeving. Je behoudt zelf het beheer en kunt daarnaast gebruik maken van onze faciliteiten.

Heeft u een vraag omtrent onze Cloud oplossingen?

Wij onderzoeken vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie om in de Cloud te werken. Onze specialist geeft persoonlijk advies en overlegt de mogelijkheden.