Sanjia Netherlands kiest voor HIP telefonie

18/01/2016

Sanjia Netherlands B.V. uit Breda is een handelsonderneming voor diverse recyclebare kunststoffen zoals: LDPE, HDPE, EPS, PAM, PET, PP, ABS, PA, PC en PC. Sanjia was niet tevreden over haar bereikbaarheid op het gebied van telefonie. Hiervoor heeft zij de hulp van Allinco Systems als allround IT adviseur ingeroepen.
Na een screening van de telefonie-infrastructuur hebben wij HIP telefonie geadviseerd in IP-VPN met een hosted centrale. Sanjia had reeds een Ziggo Zakelijk abonnement met 2 telefoonnummers. Het bleek echter dat hier o.a. geen schakelfunctie, groepsschakeling, pickup groepen en doorschakelingen mogelijk waren, hierdoor leverden zij in op optimale bereikbaarheid.
HIP telefonie staat voor optimale bereikbaarheid op eigen nummers met een telefooncentrale in de cloud die altijd online is. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie géén grote investering en maakt een aparte analoge ISDN-verbinding overbodig. Daarnaast worden alleen de gebruikte functies doorbelast. Met een Smartphone zijn eenvoudig op afstand instellingen te wijzigen en kan zelf de bereikbaarheid worden bepaalt.
Goede bereikbaarheid valt of staat vanzelfsprekend met een goede internetverbinding. Sanjia is gevestigd op bedrijventerrein Minervum dat in een buitengebied ligt t.a.v. koper. Dit wil zeggen, het ligt ver van de wijkcentrale van KPN. Eind vorig jaar heeft KPN hier de BuitenRingen geactiveerd. Hierdoor kunnen eindgebruikers door VDSL vectoring meer bandbreedte krijgen. Ook heeft Sanjia gekozen voor een basis Wi-Fi oplossing van Allinco Systems (1x XClaim Access Point). Deze verbeteringen van de infrastructuur hebben geresulteerd in een betere en optimalere bereikbaarheid conform de wensen van Sanjia.

Terug naar de vorige pagina
We hebben IT oplossingen geleverd aan: