HIP telefonie voor Roweco Bouw

18/11/2015

hip voor roweco bouwRowecoBouw uit Breda is reeds 25 jaar actief in het bouwen van vrijstaande woningen door heel Nederland. 
Nu het einde van de crisis nadert en de bouw weer behoorlijk aantrekt, is het voor RowecoBouw hét moment om te gaan uitbreiden. 
RowecoBouw is per 1 april naar haar nieuwe kantoor en showroom aan het Weidehek in Breda verhuisd. Met een tweede vestiging in Schoonebeek (Drenthe) is een goed netwerk noodzakelijk. Om ervoor te zorgen dat ook de telefonie voldoet aan de wensen van RowecoBouw was de keuze voor HIP snel gemaakt. 

Beide vestigingen maken gebruik van onze internetdiensten, welke nu ook voor de telefonie gebruikt zal worden. Door gebruik te maken van HIP-telefonie is een extra investering in telefoonlijnen daarom niet nodig. De flexibiliteit van onze HIP-oplossing was voor RowecoBouw doorslaggevend. Het maakt niet meer uit waar de medewerkers zich fysiek bevinden. Via de mobiele koppeling zijn zij altijd bereikbaar. Voicemails komen terecht in de emailbox, waardoor deze door iedereen beluisterd kunnen worden. Wij wensen RowecoBouw veel succes in hun nieuwe pand en natuurlijk met hun nieuwe HIP oplossing. 
http://www.rowecobouw.nl

Terug naar de vorige pagina
We hebben IT oplossingen geleverd aan: