Hosting/ Co-locating

In een traditionele kantoor automatiseringsomgeving wordt het bedrijfsnetwerk opgebouwd door één of meer Servers te plaatsen en hieraan de PC’s en printers te koppelen. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden het bedrijfsnetwerk vanuit een andere locatie - met Internet verbinding - te benaderen. 

Door het (bijna) overal beschikbare Internet, is het ook mogelijk vanuit andere plaatsen het bedrijfsnetwerk te benaderen. Het is zelfs niet meer nodig de Server(s) binnen uw bedrijf te plaatsen. Bij Hosting brengt u de Server(s) elders onder, u huurt Serverruimte en/of Servers in datacentrum van Allinco Systems. Het is dus niet noodzakelijk de traditionele kantoorautomatisering omgeving binnen uw bedrijf op te bouwen.

Effectief werken met Hosting
De servers zijn vanaf iedere plaats en op elk moment “any time, anywhere” bereikbaar, er is (ook bij grotere aantallen gebruikers) geen noodzaak om zogenaamde “Terminal Server(s)” in te zetten. Het is niet meer noodzakelijk van 9 tot 5 te werken, of om op kantoor aanwezig te zijn om de te verrichten werkzaamheden uit te kunnen voeren. Juist door overal te kunnen werken, haalt u meer uit uw medewerkers. U zult zien dat ze effectiever en productiever worden wanneer ze kunnen werken op iedere locatie met een internetverbinding op tijden die hen en u goed uitkomen.
Kosten besparen met Hosting
U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw Serverpark. Allinco Systems voert het beheer uit en verzorgen de back-ups. Als uw serverpark verhuist naar het Servercentrum van Allinco Systems bespaart u aanzienlijk. Zo zullen de energiekosten dalen, u hoeft niet meer te investeren in en aandacht te besteden aan uw dagelijkse back-up. Onderhoud aan uw Server(s) wordt verricht op momenten dat u het niet merkt.

Door over te gaan op Allinco Hosting worden de kosten overzichtelijk, vooraf gecalculeerd en minimaliseert u de kansen op een calamiteit. U wordt niet meer geconfronteerd met diverse repeterende kosten zoals vernieuwing van software licenties, onderhoudscontracten en ga zo maar door.

De Cloud omgeving van Allinco Systems is gebaseerd op Microsoft besturingssystemen in combinatie met Citrix. Citrix is het ideale platform om applicaties aan u beschikbaar te stellen zonder dat geïnvesteerd moet worden in zware datacommunicatie verbindingen. Daarnaast worden er minder zware eisen gesteld aan uw werkplekken, waardoor vaak volstaan kan worden met het inzetten van Thin-Cliënts in plaats van volwaardige PC’s.
Daarom Hosting via Allinco Systems
• Kostenbesparend.
• Flexibiliteit, iedere pc met Internetverbinding wordt een werkplek.
• Professionele Servicedesk met snelle technische ondersteuning en service.
• Goede beveiliging.
• Eén aanspreekpunt.
Meer informatie over Hosting?
Wilt u meer informatie over Hosting mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.