Overal bereikbaar met uw zakelijk SIM-only abonnement
en ervaar het snelle 4G mobiele internet

Wilt u op alle fronten zaken doen op het netwerk van KPN
met het supersnelle 4Gmobiele internet? Dat kan met ons Zakelijk Mobiel onbeperkten Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL abonnement. 

Met dit SIM-Only-abonnement kunt u onbeperkt bellen en sms-en binnen NL en heeft u een grote MB bundel tegen een zeer laag bovenbundel tarief.
De tegoeden gelden op bedrijfsniveau, hierdoor is het mogelijk om tegoeden van gebruikers te delen en kunnen extra SIM-kaarten worden geleverd voor het aansluiten van laptops, tablets en andere devices, zonder dat daar een extra abonnement voor nodig is.
Deze SIM-kaarten maken gebruik van het aanwezige MB tegoed van de smartphone abonnementen. Mocht dit tegoed niet toereikend zijn dan gelden de standaard lage bovenbundel tarieven.

Ook buiten Nederland kunt u onbezorgd zaken doen. Met de voordeelopties voor bellen en internetten binnen de EU betaalt u alleen in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruikt heeft. Hiervoor dient u alleen deze voordeelopties eenmalig te activeren en ze worden automatisch in werking gezet in de maanden dat u in het buitenland belt of gebruik maakt van het internet.

Met Zakelijk Mobiel Onbeperkt en Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL haalt u het maximale uit uw mobiel internet abonnement met download snelheden tot 50 Mbps (en upload snelheden tot 25 Mbps). U bent dus niet langer afhankelijk van Wi-Fi en ervaart u onderweg ook de snelheid van thuis en op kantoor. Door de grote MB bundels en lage bovenbundel tarieven staat niets u in de weg om maximaal van mobiel internet gebruik te maken. Indien er geen 4G dekking beschikbaar is, zal er automatisch worden omgeschakeld naar het aanwezige 3G/2G netwerk (op basis van beschikbaarheid, afhankelijk van het gebied waarin u zich bevind).

U ziet, ook voor mobiel bellen is Allinco Systems uw partner.
Alle genoemde abonnementen zijn SIM-Only en hebben een minimale contractduur van 1 jaar.
Voor meer informatie over mobiele diensten van Allinco Systems kunt u contact opnemen met
Rob Harmsen op 076-5780496.

 

 

  1. Beschikbaarheid is afhankelijk van het gebruikte toestel en/of de dekking in het gebied waar men zich op dat moment bevind.
  2. Bellen en sms’en in Nederland is onbeperkt bij normaal gebruik van de mobiele telefoon, hierop is een Fair Use Policy van toepassing. Indien gebeld wordt naar servicenummers (090x/18xy/084/087/066/067) dan worden alleen de kosten voor het betaalnummer in rekening gebracht. Bij beeldbellen wordt een starttarief van € 0,10 en € 0,4204 per minuut in rekening gebracht.