Computernetwerken

Allinco Systems levert, installeert en beheert Computer Netwerken waarbij zij gebruik maakt van de producten en diensten van gerenommeerde leveranciers zoals HP, Microsoft en Cisco. De basis voor een Computernetwerk moet betrouwbaar zijn en de opbouw kwalitatief hoogstaand.

Lees verder

Internetdiensten

Oplossingen op maat, afgestemd op de aard en intensiteit van het Internetgebruik binnen uw organisatie. Ook voor aanvullende internetdiensten kunt u bij ons terecht.

Lees verder

WiFi netwerken

WiFi is de afkorting van Wireless Fidelity; een netwerk zonder kabels. Via WiFi krijgt u toegang tot het internet. De aanwezigheid van een betrouwbaar WiFi netwerk wordt in de toenemende 24-uurs maatschappij steeds belangrijker. Niet alleen voor uw werknemers, maar ook voor uw gasten, klanten of leerlingen is WiFi eigenlijk geen overbodige luxe meer. Tegenwoordig zijn bijna alle telefoons uitgerust met WiFi en steeds vaker wordt een eigen laptop of tablet meegenomen.

Lees verder

IP Camera's

Een Netwerkcamera kan het best worden omschreven als een camera en computer gecombineerd in één behuizing. De camera wordt op dezelfde wijze als bijvoorbeeld een werkstation aangesloten op het Netwerk. Een Netwerkcamera heeft zijn eigen IP adres en ingebouwde computer functies ten behoeve van communicatie met het Netwerk.

Lees verder

Diensten

Hier treft u meer informatie over onze trainingen, consultancy, Systeembeheer, Zabbix en onze Service & Support.

Lees verder