IP Camera's

Een IP camera kan het best worden omschreven als een combinatie van een camera en een computer in één behuizing. Dit geheel zorgt er voor dat de camera op dezelfde wijze als bijvoorbeeld een PC wordt aangesloten op een Netwerk. Alles wat nodig is voor het bekijken van de beelden is in de camera ingebouwd, van een eigen IP adres tot diverse computerfuncties en Software. Dit zorgt er voor dat een IP camera beelden door kan geven, zonder te worden aangesloten op een PC of een ander apparaat.

De camerabeelden worden direct verzonden over het Netwerk zoals LAN, Intranet of Internet. Dit stelt u in staat om de beelden te bekijken en te beheren via een standaard Web browser, zowel lokaal als op afstand en met meerdere gebruikers tegelijk. De beelden kunnen worden opgeslagen op de harde schijf van een Server of een PC in uw Netwerk.

Maatwerk in IP Camerabeveiliging

IP Camerabeveiliging is een product dat vanuit verschillende mogelijkheden wordt opgebouwd. U kunt zich voorstellen dat een opstelling bij de slager aan andere voorwaarden en eisen moet voldoen dan een netwerk van camera’s ter beveiliging van een industriegebied, grootwinkelbedrijf of een vakantiepark. Motion Detection, kentekenplaatherkenning of toegangscontrole; het is allemaal mogelijk met IP Camerabeveiliging en kan volledig worden ingericht naar uw wensen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van IP Camera’s!

Allinco Systems heeft ruime ervaring met zowel kleine als grootschalige projecten. Tot haar klanten rekent zij onder andere het Vakantie- en attractiepark Duinrell en EBN Veiligheidsdienst te Breda. Met deze laatste partij is de beveiliging van een aantal grote industriegebieden in Breda en omgeving gerealiseerd. Door deze ervaring kunnen de medewerkers van Allinco Systems u adviseren over oplossingen op maat, toegespitst op uw specifieke bedrijfssituatie en wensen. Allinco Systems zet uw ideeën om naar heldere beelden!

Daarom IP Camerabeveiliging via Allinco Systems:

  • Gemak, het videosysteem kan eenvoudig worden uitgebreid.
  • Toegankelijkheid, uw camerabeelden bekijken via een standaard webbrowser.
  • Digitale beeldkwaliteit, ongeacht de afstand.
  • Flexibiliteit, eenvoudig delen en transporteren van camerabeelden.
  • Kostenbesparend, door gebruik te maken van reeds aanwezige infrastructuur.

Praktijkvoorbeeld IP Camerabeveiliging

Meer informatie over IP Camera's?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor IP Camerabeveiliging binnen uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.