Clouddiensten

Wat is de Cloud?

Simpel gezegd is de Cloud niets meer dan één of meerdere servers,
die fysiek niet binnen uw eigen organisatie staan maar via internet benaderbaar zijn. Vanzelfsprekend zijn er natuurlijk meerdere varianten.

Verschillende soorten Clouddiensten:
Er zijn een aantal verschillende soorten Clouddiensten, zo zijn er de fabrikanten als Apple, Microsoft en Google die elk hun eigen Clouddiensten in de markt zetten.
ICloud van Apple concentreert zich vooral op externe opslag van beeld en geluid, Microsoft en Google richten zich juist meer op de zakelijke gebruiker. Met Microsoft Office 365 en Google Drive bent u in staat met één account overal ter wereld te beschikken over uw virtuele kantoor met een tekstverwerker, spreadsheet en mailprogramma (Public Cloud).
De voordelen van deze diensten zijn dat ze relatief goedkoop “lijken” de nadelen zijn dat u als gebruiker geen enkele invloed heeft op de weg en pricing die de fabrikant inslaat. De privacy van uw gegevens ligt in handen van deze fabrikanten en de Amerikaanse overheden kijken graag met u mee!

Allinco Systems Clouddiensten:
Naast het aanbieden van Clouddiensten als Microsoft Office 365 “Public Cloud” heeft Allinco Systems al in 2011 geïnvesteerd in haar eigen “Cloud platform”. Deze “Private Cloud” biedt u virtuele, flexibele werkplekken van 1 tot 100 gebruikers. U betaalt een bedrag per maand en wij zorgen ervoor dat u via internet gebruik kunt maken van alle benodigde software die u nodig heeft.
Maatwerk!
Allinco Systems is eigenaar van haar eigen Cloud, hierdoor zijn wij in staat voor u maatwerk te realiseren. Heeft u een speciaal boekhoudpakket of nog zo’n fijn MS-DOS programma waar u graag mee wilt blijven werken, dan zetten wij dit voor u online en zorgen we dat u het overal ter wereld kunt gebruiken. Maatwerk, daarin maken wij graag het verschil!

Co-locating\Hosting
Co-locating is een mooi alternatief wanneer u de voorkeur geeft aan het gebruik van uw eigen servers, maar niet over de faciliteiten beschikt deze zelf te onderhouden, kunt u uw servers bij Allinco Systems “co-locaten”.

Wij plaatsen uw server bij ons in het rack en verzorgen uw systeembeheer. Door middel van onze razendsnelle glasvezelverbindingen kunt u wereldwijd gebruik maken van uw eigen applicaties.

Tot slot bieden wij naast de reguliere Clouddiensten ook “Cloud Telefonie”. Met Cloud Telefonie hoeft u niet meer te investeren in een traditionele telefooncentrale maar neemt u een dienst af.
Tegen een vast bedrag per maand voorzien wij u en uw bedrijf van de meest moderne manier van telefoneren via het internet tegen de laagst mogelijke tarieven. Dit is al gauw 20% goedkoper dan wat u momenteel gewend bent bij de KPN, daarnaast zijn we in staat voor € 20,- p/m uw mobiele nummer te koppelen aan ons platform, zodat u ook met uw vaste nummer bereikbaar bent op uw mobiel. Voor € 20,- p/m kunt u onbeperkt bellen en sms-en binnen Nederland.
Wilt u meer informatie over de “Public Cloud”, “Private Cloud”of een combinatie hiervan de “Hybrid Cloud” of “Cloud Telefonie” neem dan contact op met één van onze Cloud-specialisten, zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.